Teresa Estruch

22 de febrer 2006

Nadal 2005

A punt de finalitzar el 2005 i amb 1 any i mig per davant fins a les properes eleccions municipals, cal fer una valoració positiva d’aquest any. S’han posat en marxa molts temes necessaris, n’hem tancat alguns d’antics i n’hem encarrilat d’altres per fer-los possible el 2006.

Un cop revisat el pacte de govern signat el 2003 amb ERC i ampliat el 2004 amb la incorporació d’IPM al govern municipal, ens sentim satisfets de l’alt grau de compliment d’aquest pacte. Hem anat fent la feina que ens havíem proposat.

El pressupost de la Generalitat ens hi ajudarà fent possible tots aquells equipaments que encara ens fan falta com l’IES, el tercer CEIP i l’ampliació del Consultori.

També tindrem resposta definitiva a tots els estudis per resoldre el tema del Ferrocarril, sabrem si és possible el soterrament o en cas que no ho sigui, quina solució alternativa ens ofereixen per no dividir el poble, ja que aquesta és la voluntat de tots.

El Pla General quedarà aprovat i a nivell de Catalunya esperem que amb un nou Estatut aprovat al Congrés de Diputats el poble de Catalunya el pugui ratificar en referèndum a la tardor del 2006.

Tot plegat, aquest no ha estat un mal any en aquest sentit, però les expectatives del proper semblen molt millor.

Aquest és el nostre desig i esperem que també ho sigui per tots vosaltres.

De tota manera, segur que hi ha moltes coses que ens agradaria que no haguessin passat, sobretot, tot allò que afecta a les persones i que les fa patir.

L’agrupació del PSC de Masquefa us desitja unes bones festes de Nadal i els millors auguris pel proper any 2006.

3/12/2005

Publicat a "El Brugà"